DIEPERE RELATIES.

We houden vast aan, en verdiepen onze multiplying strategie.

We blijven inzetten op een multiplying effect met onze investeerders: bedrijven stimuleren hun achterban te betrekken bij hun kinderhulpprojecten zodat er een grotere geldstroom maar ook betrokkenheid en zichtbaarheid op gang komt. Niet alleen voor kinderen in Azië en Afrika maar ook voor kinderen in Nederland.

We gaan met onze Charity Desk diensten onze bestaande infrastructuur van systemen, kennis en ervaring steeds meer delen met family-, vermogens- en andere foundations. Het insourcen van bestaande projectenportefeuilles zorgt naast meer geholpen kinderen ook voor meer kennis van kinderhulp. We leren er zelf van en helpen projectpartners door het delen van best practices, waardoor elke geïnvesteerde euro steeds effectiever wordt besteed.